FollAvis Ski kommune


Nyttige linker

 :: NAF

 :: Autobørsen

 :: Finn.no

 :: BilNorge

 :: DinSide: motor

 :: Kvasir: kart

oz

Trollmannen fra Oz handler om Dorothy som bor sammen med tante Emma, onkel Henry og hunden Toto på en gård i Kansas. Når ting ikke er slik som Dorothy ønsker, drømmer hun seg vekk til et sted langt over regnbuen.
Drømmen går i oppfyllelse da en sterk vind kaster huset til Dorothy og Toto, hunden hennes, opp i luften og tar dem med til et magisk land som heter Oz.
Ikke alle er like hyggelige i dette eventyrlandet, og da Dorothy blir truet av en slem heks, ønsker hun seg hjem igjen. Hun blir nødt å finne trollmannen for å få hjelp til å komme hjem. På sin reise får hun følge av et fugle­-skremsel uten hjerne, en blikkmann uten hjerte og en løve uten mot. Alle fire har noe de mangler som de håper trollmannen kan hjelpe dem med.
Når de kommer fram til der han bor, møter de ulike utfordringer som må løses, men Dorothy beholder troen på at alt kan ende bra.
Trollmannen fra Oz handler om at vi alle har drømmer. Vi har drømmer og ønsker vi håper skal gå i oppfyllelse. Vi drømmer oss ofte bort til vårt eget lille drømmeland – men har vi det egentlig best hjemme? ”Borte bra – men hjemme best”?

55 dyktige aktører og et like fantastisk orkester
Marianne Mørks Barne og Ung­doms­teater, som nå også er en teaterskole, ble dannet i 1992. Hvert år på høsten har det blitt satt opp en stor forestilling som passer for hele familien. I 2006 var det "Pinocchio" med ny musikk av Frode Thingnæs. I fjor kunne vi alle glede oss over en fantastisk oppsetting av dyrene i Hakkebakkeskogen og i år er det altså selveste Trollmannen fra Oz vi snakker om. Forestillingen vises fra 4. september til og med 14. september på Ski Rådhusteater. På scenen står det 55 spilleglade aktører ledsaget av et profesjonelt orkester under ledelse av Pete Knutsen som kapellmester.
Denne eventyrlige forestillingen er meget fargerik og spennende og full av kjente og kjære melodier og store dansenummer. Så bare gled dere folkens!!

Fakta:
Regi: Marianne Mørk
Musikalske arrangementer: Frode Thingnæs
Koreografi: Ketil Gudim og Nanna Hellerud
Scenografi: Marianne Mørk og Michel Rey
Kostymer: Berit Steen (Noen av kostymene er også innleide)

Billetter kan du kjøpe på www.raadhusteateret.no eller på Ski Kinosenter

Tekst: Frode Grefsgård
Foto: Per Kløvstad

 

 

 

 

Ansvarlig utgiver: Ski Papirindustri AS