FollAvis SN

  Nyttige linker:

 :: Ski Næringsråd

 :: Ski Storsenter

 :: Aetat

 :: Arbeidstilsynet

 :: Brønnøysund

 :: Skatteetaten

 :: Trygdeetaten

 :: Norsk Sentrumsforum

 

Næringsliv

Elprice har åpnet ny butikk på Vinterbro senter
Dette er den tiende på landsbasis
elprize

Elprice, Norges lavpriskjede innen hvite– og brunevarer, åpner ny butikk på Vinterbro senter. - Dette er den sjette nyåpningen hittil i år.
Vi kommer til å rulle ut flere butikker i året som kommer. Hoved­konkurrenten er Elkjøp, sier Elprice-sjef André Patay.
I år har Elprice åpnet butikker på Knarvik utenfor Bergen, i Ålesund, Stavanger, Ski, Strømmen, og nå på Vinterbro. Målet er å bli landsdekkende, og med flere utsalg i de større byene.
- Hos Elprice handler du på en ny, enkel og billigere måte. I motsetning til våre konkurrenter finner du alle tilbudene i våre kataloger både på www.elprice.no og i våre betjente nettbutikker. Uansett hvor du bor i landet, kan du handle de samme produktene til de samme lave prisene. Grunnen til at vi har utpekt Elkjøp som hovedkonkurrent er at forbrukerne da inviteres til å sammenligne priser.
- At Elkjøp nylig anmeldte oss til Forbrukerrådet fordi vi hevdet å være billigst, bekrefter at strategien er riktig. Anmeldelsen har som formål å skremme oss, men vi skal fortsette å krige for de lave prisene, sier Patay. Han fremhever at ingen klarer å matche Elprice på flatskjem; en 32" HD-klar LCD TV til under 9.000 kroner med de gjeveste spesifikasjoner. I siste utgave av bladet Dine Penger ble en av våre flatskjermer kåret til det beste forbrukerkjøpet.
- Når vi får anerkjennelse for pris og kvalitet av bransjeeksperter gjennom en uavhengig undersøkelse, sier det noe om ektheten i vårt lavpriskonsept, sier Patay.
Han vil ikke kommentere hvor de neste butikkene lokaliseres. Men flere åpninger kommer snart, forsikrer Elprice-sjefen.
- Vi skal fortsette kampen for kjente elektrovarer til irriterende lave priser. Vi skal kjempe mot våre konkurrenters lurepriser, og vi skal fortsatt ha alle annonserte varer på lager. Forbrukerne skal nyte godt av at vi er på fremmarsj, sier han.


 

   

skibyn

 

Ansvarlig utgiver: Ski Papirindustri AS