FollAvis Ski kommune


Nyttige linker

 :: NAF

 :: Autobørsen

 :: Finn.no

 :: BilNorge

 :: DinSide: motor

 :: Kvasir: kart

hopp1
Vårt hoppanlegg Ellingsrud i Ski.

SKIHOPPING
Etter flere ustabile vintre har rekrutteringen av nye Skimthoppere vært svak. Vi ønsker oss derfor veldig gjerne flere gutter og jenter til vårt gode miljø.

 

Vi starter etter høstferien opp med barmarkstrening for alle hoppinteresserte fra skolealder og oppover. Ingen krav til forhåndsferdigheter, da alt læres fra grunnen av. Hopp­utstyr kan leies rimelig fra klubben.
Skimt har et flott hoppanlegg på Ellingsrud i Ski, med bakker på hhv. 10, 15 og 28 meter. Det jobbes nå med konkrete planer om å legge plast i de to minste bakkene. Dette vil gi lokale hoppinteresserte en flott mulighet, året rundt, til å prøve ut og praktisere skihopping uten å måtte reise ut av distriktet.

For mer informasjon, kontakt gjerne trener Fredrik Madsen (993 85 709) eller lagleder for de yngste, Espen Gustavsen (934 03 062).

hopp2
SKIMT-hopperne Steffen, Jakob, Jonathan og Fredrik med ambisjoner om ny bakkerekord i skiflyvningsbakken i Vikersund. Dagens rekord er fra 2004, satt av Roland Mueller, Østerrike, på 219 meter. Foto: P.F.


 

 

 

Ansvarlig utgiver: Ski Papirindustri AS